True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

24-02-2024
NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 8

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting N.E.C. Nijmegen - Sparta Rotterdam

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 24 februari.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 55 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 februari, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - PSV

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 24 februari.



Bij Van Duin op de Achterbank
Bij Van Duin op de Achterbank: André brengt Richard Groenendijk naar het Nieuwe Luxor Theater in Rot

De grappen van Richard Groenendijk zijn volks, soms ordinair en vaak ontroerend. André spreekt zijn vriend in zijn geliefde Rotterdam over de Mounties, verlies en zelfspot. Het duo rijdt naar het Nieuwe Luxor Theater, de plek waar Richard moet optreden. Op zijn tablet heeft Richard een keur aan fragmenten, van Daniël Arends, Karin Bloemen en Brigitte Kaandorp tot René van Meurs. Er ontstaat een mooi gesprek.



Koolhoven presenteert
Koolhoven presenteert: Afl. 3

Nisha, een Pakistaanse transvrouw, is naar Nederland gekomen om haar transitie te voltooien. Ze verdient haar geld met erotische performances op duistere plekken en heeft intussen veel aan haar hoofd: ouders die ze financieel moet ondersteunen, haar broer die constant belt omdat hij zich zorgen maakt over haar veiligheid, eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden. En dan is er nog een innerlijke demon die haar overal achtervolgt. Tot en met een vrijgezellenfeest in een leegstaand clubhuis aan toe, waar blijkt dat demonen, behalve angstaanjagend, behoorlijk echt kunnen zijn.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 7

Doe je als single boodschappen, dan ben je sowieso tien procent duurder uit. En dan ben je er nog niet. Hoe houd je je als single financieel staande in deze maatschappij? Nejifi Ramirez zoekt het uit.



Moltalk
MolTalk: Afl. 8

Te gast zijn Sahil Amar Aïssa, Lakshmi en Daniël Verlaan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Twee jaar geleden startte de Russische invasie van Oekraïne. Met internationale experts analyseren we hoe de oorlog ervoor staat en welke lessen er te trekken zijn. We spreken Moestafa Najem, in 2013 een van de initiatiefnemers van de Maidan-protesten, die Oekraïne voorgoed zouden veranderen. Hij verwijt het Westen te lang signalen van Poetins agressie te hebben genegeerd. * In South Carolina worden voorverkiezingen gehouden voor de Republikeinse Partij. Het lijkt de laatste kans voor Donald Trumps tegenstander Nikki Haley om in de race te blijven voor het presidentskandidaatschap van de partij. We spreken correspondent Marieke de Vries.



De Alleskunner
De Alleskunner

In aflevering vijf is het weer alles of niets voor de kandidaten. De opdrachten zijn stuk voor stuk simpel zoals: een ballon hooghouden, een eendje uit een bad vissen of een bloemenvaas kapot schieten met een katapult. Ook krijgen de overgebleven kandidaten een verleidelijk aanbod: ze mogen het programma verlaten voor een geldbedrag dat steeds oploopt. Wie vertrekt voor welk geldbedrag? Wie kiest eieren voor zijn geld en laat zich verleiden?



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting RKC Waalwijk - Fortuna Sittard

17m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 24 februari.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping CUSTOM YOUTUBER CARS Across ENTIRE MAP In GTA 5

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier check out Flexispot if you want your own standing desk and/or office chair! :) Use promo code 'YTBNY30' for an extra $30 off on E7 and E7 Pro standing desks. And for the new arrival E7 Plus, use ‘YTBNY50’ for an extra $50 off! Finally, don’t forget to use my personal promo code ‘C730' for $30 off for orders above $500!! Click here for more info: US: Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 7

Tijdens de reis door het militaire verleden van zijn voorouders reist de voormalig leider van D66 Alexander Pechtold naar het hart van Europa. Welke Pechtold/Bechtold zorgde ervoor dat de familie in Nederland terechtkwam? En het is alsof zijn vader over zijn schouder meekijkt en met Alexander meereist.



Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 8

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In Mexico proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Wie ontmaskert de Mol?



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 7

Koningin Máxima is op bezoek bij de scouting in Woerden om daar te praten over jonge leiders van de toekomst. Een verslag van dit bezoek en een gesprek met de koningin over haar ervaring. Koning Willem-Alexander is in Heerlen-Noord, waar hij een rondleiding krijgt door de wijk. Verder het overige koninklijke nieuws met studiogast Simone Lamain.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 8

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

De deelnemers die het nieuwe seizoen aftrappen zijn Tooske Ragas, Johnny de Mol, Tatum Dagelet en Gerard Ekdom.



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 6

Jurre en Sahil geven antwoord op de knagende vraag: kan je met je eigen poep een pizza bakken én bezorgen? In het Testhok wordt er gekeken of je een speld in een hooiberg kan vinden. Wetensgappie Fresco Sam-Sin onthult de moeilijkste taal van de wereld. En in Glijdt't? is het tijd voor het patatje met mayonaise.



Kassa
Kassa: Afl. 8

Even zen met je eigen kopje koffie of thee in de trein of auto. Zeker als het uit je eigen thermosbeker komt, maar heb je dan nog wel warme koffie? En zit het klepje niet in je gezicht of, nog erger, lekt de beker? Verschillende thermobekers worden aan een test onderworpen. En verder: heeft het zin om als huurder bezwaar te maken tegen de WOZ-beschikking van je huurhuis?



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: Zesdelige serie over het leven van dieren, vastgelegd met een groo

In Rhenen krijgen de gorilla's nieuwe huisgenoten: vijf colobusapen. Gorillaman Barney houdt niet van onrust en als hij de colobussen in het vizier krijgt, moeten ze maken dat ze wegkomen. Hyenavrouw Kaidi heeft twee jongen gekregen; Kanzai en Khenzi. En mannetje Kanzai leert al snel dat hij moet oppassen voor z'n dominante zus. Zeeschildpad Midas heeft het niet zo op haaien, aangezien ze zijn andijvie stelen. En dan komen er ook nog eens drie nieuwe haaien aan vanuit Spanje. Daar zit Midas natuurlijk niet op te wachten.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 55

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 7

Thomas gaat langs bij Mirjam, een van de weinige vrouwelijke sjamanen in Nederland die de natuurlijke harmonie wil bewaken en herstellen. Ze hoopt dat we opnieuw leren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en deel uitmaken van de natuur. De 95-jarige Barbara staat nog volop in het leven: tennisen, fitnessen, bowlen en af en toe naar het theater. Barbara neemt ons mee in haar levenslessen. De Hoornse modeontwerper Sepehr heeft een nieuwe weg voor zichzelf ingeslagen. Na een succesvolle carrière als ontwerper gooit hij zijn leven over een andere boeg. We laten zien hoe Sepehr zijn plek heeft gevonden in het Noord-Hollandse Hoorn.





Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 8 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 februari, 18:27 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 19

Joke Foppen herinnert zich haar vader als een afwezige man in haar jeugd. Als hij later ziek wordt, zorgt Joke voor hem en worden de gesprekken dieper en leert ze haar vader beter kennen. * Vakanties met de caravan naar Spanje en Joegoslavië, met vader achter het stuur en een moeder die geen kaart kon lezen: Carolien van Elst heeft onvergetelijke herinneringen aan haar jeugd. * Marjan Boot roept iedere ochtend nog 'goedemorgen' naar haar geliefde man Fred en praat nog veel tegen hem, ook al is hij er niet meer.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 47

Twee jaar oorlog in Oekraïne: uitzending in het teken van Marioepol: Kritiek op plannen voor wederopbouw van Marioepol na de Russische bezetting * Russen maken het achtergebleven Oekraïners in bezet Marioepol niet makkelijk * Als laatste journalist in Marioepol legde Mstyslav Chernov de belegering vast



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 6

In september 2023 verdreef het leger van Azerbeidzjan met geweld duizenden Armenen uit hun enclave Nagorno-Karabach. Bang voor etnische zuiveringen vluchtte vrijwel iedereen over de grens naar Armenië, zonder iets mee te kunnen nemen. Gor Khatchikyan reist af naar zijn thuisland Armenië. Hij bezoekt een kerkgebouw waar zijn vriend Ashot als voorganger werkt en betrokken is bij noodhulp. De kerk helpt vluchtelingen als Nora en Albert met basale zaken, zoals voedsel en kleding. Albert is zwaargewond geraakt door een granaatinslag, waardoor hij blind is geworden. Dankzij hulp van de kerk staat Nora er niet alleen voor.



Back to the hype
Back to the hype: Afl. 5

Familiequiz. Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo's, fidget spinners, lavalamp, Pop It of petticoat, dan denk je aan Back to the hype. René van Meurs speelt met twee teams van drie generaties.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 7

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 8

Er zijn ruim 650 erkende goede doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een erkend goed doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 7

Programma met muziek uit de volle breedte van de kerken rondom een wisselend thema. De meditatie wordt verzorgd door voorgangers uit verschillende geloofstradities.



Gio
Gio: POEKIE MOET MISSCHIEN WEG & SCHADE ZONDER BRIEFJE!😭😡

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





De verandering
De Verandering: Afl. 8

Mirjam Bouwman ontmoet mensen die een bijzondere verandering hebben meegemaakt waarbij het geloof een belangrijke rol speelt.





Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 8

Dertig jaar na de bloedige burgeroorlog in Rwanda zijn de trauma's van angst en haat nog niet geheeld. Gesteund door Kerk in Actie, een organisatie van de Protestantse Kerk, dragen kerken in Rwanda bij om het verleden te verwerken en te bouwen aan de toekomst. In de kerk van Remera zien we dominee Jerome aan het werk met een Light Group, waarin daders en slachtoffers elkaar ontmoeten. Ze leren samenleven door intensieve verwerkingsgesprekken en door elkaar praktisch te helpen: zo knappen ze samen een woning van een slachtoffer op. En we zien hoe jongeren worden geholpen met vaktrainingen waarmee ze timmerman, lasser of kapper kunnen worden.



StukTV
StukTV: Paniekaanval door overleden kinderen | De Drop #2

Een oude boerderij in het dorpje Skillingsfors is één van de meest spookachtige locaties van Zweden. Wie van ons moet(en) de hele nacht in de duistere kamers van Frammegården verblijven? Wij overleven een nacht op de engste plekken ter wereld. Wie wordt er gedropt? Dat bepaalt het lot... Voice-over: Daniël Lippens #stuktv #dedrop #teamstuk #frammegarden #zweden NOTE: De Drop wordt gemaakt door een team van professionals die vooraf grondig research doen naar de locatie en de veiligheid. Alle ondernomen activiteiten zijn akkoord bevonden door eigenaren en/of autoriteiten van de locaties. Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



SLAM!
SLAM!: ZO zie je waar iemand VANDAAN komt 😳 #shorts #mensenmening

Patje Piñata gaat deze week Breda in om de mensen op straat te vragen of ze in liefde op het eerste gezicht vallen. De jury mag gaan raden wat de carnavalsgangers gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Daniël: Klik hier Your Life



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team van De Grote Tuinverbouwing gaat deze week aan de slag in Rijswijk. Een moeilijke uitdaging voor Ivo en Djamilla, want Ellen en Ilona vinden het moeilijk om de touwtjes uit handen te geven. Na 30 jaar is de tuin toe aan vervaging en ook de woonkamer verdient een make-over!



EnzoKnol
EnzoKnol: VANDAAG NEMEN WE AFSCHEID..😥 #3847

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 8

Kunstenaar Alle Jong zoekt in zijn kunst naar grote betekenis achter kleine, onbeduidende verhalen uit het verleden.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Wie kent die reclame van vroeger nog? 😂 “Maar ik rook niet”. 🚭 #shorts #debellingas 🆎

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking





FORMULA 1
FORMULA 1: Jolyon Palmer's Testing Takeaways! | 2024 F1 Pre-Season Testing

Former F1 driver Jolyon Palmer shares his detailed insight and analysis into the 2024 pre-season test in Bahrain, and how both the teams and drivers are looking ahead of racing returning! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #F1Testing



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 8

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Al Mijn Robux Weggeven! (Roblox)

Al Mijn Robux Weggeven! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library





Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 7

UNITY komt langs. Ze treden op met Hoe Het Toen Was. Dj La Fuente beantwoordt vragen van fans in zijn tourbus.



AFC Ajax
AFC Ajax: Intense clash in 🇧🇻 | Rewind Bodø/Glimt - Ajax 🎞

Ajax is door naar de achtste finale van de UEFA Conference League dankzij een treffer van Kenneth Taylor in de verlenging. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Almere City FC – Feyenoord | Eredivisie #23

Feyenoord treedt zondag voor het eerst in de geschiedenis aan in Almere. Tegen Almere City FC gaat Feyenoord op jacht naar de vierde Eredivisie-zege van februari en uiteraard blikken we vooruit op de wedstrijd met een nieuwe Preview. Kijk de video en bereid je optimaal voor! #almfey ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Kop op!
Kop op!: Wesley, slecht in wiskunde, wisselt van hoofd met bolleboos Sef. Maar als Wesley met Sefs v

Wesley is heel slecht in wiskunde dus hij wisselt van hoofd met bolleboos Sef zodat die zijn wiskundecijfers kan opvijzelen. Maar als Wesley vervolgens met Sefs veren gaat pronken, wil Sef niet meer meedoen met het plan. En dat terwijl de juf Wesley net heeft opgegeven voor de Whizzkids competitie.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 7

Kindersportprogramma waarin kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Het Oranje team en het Blauwe team strijden, na een korte training, tegen elkaar tijdens de alles beslissende battle. Welk team wint de Zappsport trofee?





Close Up
Close Up: Acteur Michael Douglas vertelt uitgebreid over zijn leven en werk, bezien vanuit de comple

Acteur Michael Douglas vertelt voor de camera uitgebreid over zijn leven en werk, bezien vanuit de complexe relatie die hij had met zijn vader, Hollywoodgigant Kirk Douglas. Uiteindelijk bewees Douglas - de ster van films als Wall street, Fatal Attraction en Basic Instinct - dat hij op zijn eigen manier net zo succesvol was als zijn vader.





Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 16

Saïd is boos op Anna, want ze heeft zijn nieuwe bal lek gemaakt. Said wil niet meer met Anna spelen en sluit zichzelf op in de wc. Anna probeert van alles om het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Saïd niets van weten. Dan gaat Anna zelf maar aan de slag.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ALLES GiNG MiS TOEN WE AANKWAMEN iN DUBAi ( voorjaarsvak 2024) | Bellinga Vlog #3097

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 54

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 40

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



OnsOranje
OnsOranje: Not enough. | Highlights Spain - Nederland )

De OranjeLeeuwinnen weten niet te winnen van Spanje en maken zich op voor een onderling duel met Duitsland om uit te maken wie zich kwalificeert voor de Olympische Spelen in Parijs. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier





AFC Ajax
AFC Ajax: Round of 16 ☑️ | Highlights Bodø/Glimt - Ajax | UEFA Conference League

Ajax heeft donderdagavond na verlenging de laatste zestien van de UEFA Conference League bereikt. De Ajacieden van John van 't Schip wonnen in Noorwegen met 1-2 van Bodø/Glimt dankzij treffers van Steven Berghuis en Kenneth Taylor. Beide ploegen speelden geruime tijd met tien man in het Aspmyra Stadion. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier