True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Meldpunt! - Alle afleveringen
Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 7

Gezonder leven voorkomt niet alleen medische klachten, maar verhelpt ze soms ook. En verder: dekking uitvaartpolis plotseling verdwenen.Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 6

Door mantelzorg komen familieverhoudingen soms onder hoge druk te staan. Wie van de kinderen verleent dagelijks hulp aan pa of ma en wie doet de financiën? Vaak zijn de taken niet gelijk verdeeld en ontstaat er ruzie.Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 5

Het is de meest geaccepteerde verslaving die bestaat: koopverslaving. Uit internationaal onderzoek blijkt dat zes tot acht procent van de bevolking shopaholic is: dwangmatig shoppen om emotionele pijn of leegte te compenseren. Het is een gedragsstoornis, waar gelukkig wel iets aan te doen is. Hoe herken je een koopverslaving en wat kun je eraan doen?Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 4

Stapje voor stapje lijkt het afgeschafte verzorgingshuis weer terug te komen. Sommige seniorenflats, waarin geen zorg werd aangeboden, krijgen nu alsnog 24 uurszorg in huis.Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 3

Veertig procent van het MAX Opinie Panel heeft ermee te maken gehad: babbeltrucs. Oplichters die mensen op straat of bij de voordeur aanspreken met een geraffineerde smoes. Hun doel: zoveel mogelijk geld of waardevolle spullen afhandig maken. De politie waarschuwt voor de nieuwste babbeltrucs.Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 2

Vrouwen die rond hun 45e levensjaar psychische klachten krijgen, doen er goed aan om te laten uitzoeken of dit is gerelateerd aan de overgang. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de overgang verborgen psychische aandoeningen versterkt en hierdoor aan het licht brengt.Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 1

Onder de dekmantel van mantelzorg stelen de broer en schoonzus van Gerard* meer dan drie miljoen euro van hun vermogende moeder, die op hoge leeftijd is. De broer en zijn vrouw besteden het aan vakanties, parfums, sieraden en andere luxeproducten. Is diefstal door mantelzorgers te voorkomen?