True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

12-04-2024








3voor12 presenteert
3voor12 presenteert: Afl. 3

De Britse zangeres Raye won zes BRIT Awards, onder andere voor haar fantastische debuutalbum My 21st Century Blues. Op Lowlands liet ze vanwege een rugblessure vanuit haar luie stoel zien dat ze ook achterovergeleund kan inspireren en ontroeren.













Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Geoffrey van Leeuwen zwaait af als minister. * Jesse Klaver vindt het kiezersbedrog dat het minimumloon niet verhoogd wordt. * Haagsche Historie: Gerdi Verbeet over emoties in de politiek. * Politiek verslaggever Thomas van Groningen praat ons bij in zijn rubriek De Week van Thomas.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 65 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 april, 21:33 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Gaat Iran Israël aanvallen? Terwijl de oorlog tussen Israël en Hamas voortduurt, lopen ook de spanningen tussen Israël en Iran op. Israël houdt rekening met een rechtstreekse aanval op zijn grondgebied door Iran in de komende 24 tot 48 uur, meldt The Wall Street Journal. * Zero-emissiezones. De regels voor dieselbusjes en vrachtwagens veranderen volgend jaar: vanaf dan zijn in 29 gemeentes zogenoemde nul-uitstootzones van kracht. * Diederik Ebbinge ingeruild voor AI. De Aldi neemt afscheid van Diederik Ebbinge. Een AI-stem neemt zijn plaats in. Gaan meer bedrijven dat doen? Diederik Ebbinge noemt het een zorgelijke ontwikkeling voor acteurs.



Liefde voor het landgoed
Liefde voor het landgoed: Bij elke afweging denk je als landgoedbeheerder aan de volgende generatie(

Bij elke afweging denk je als landgoedbeheerder aan de volgende generatie(s). Willem en Aert van landgoed Maarsbergen willen allebei hun ouders opvolgen. Maar dan moet het hoofdhuis wel eerst gemoderniseerd worden. De 93-jarige Agnes Kamerlingh Onnes-barones van Dedem woont nog op kasteel Vosbergen. Maar ook een barones heeft uiteindelijk wat hulp nodig om zelfstandig te blijven wonen. Agnes krijgt hulp van de thuiszorg en haar twee dochters, die samen de mantelzorgtaken op zich nemen.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 10

Schrijver Tommy Wieringa (Nirwana, Joe Speedboot, De Heilige Rita) is opgegroeid op Aruba. Lange tijd voelde hij zich niet thuis in Nederland, totdat hij besloot dat terugkijken geen zin heeft en hij een manier vond om van Nederland te gaan houden.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Afl. 11

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Als daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter dankzij Marion en Romeo een alibi te hebben.



3 op reis
3 op Reis: Afl. 26

Sahil is in het Franse Marseille, een stad die gebouwd is door migranten die hier al eeuwenlang uit alle windstreken naartoe trekken. Sahil duikt in de cultuur die er in deze havenstad met kop en schouders bovenuit steekt: hiphop. Hij ontmoet jongeren die hun verhalen vertellen via rap, graffiti en hiphop en onderzoekt wat deze kunstvormen voor hen betekent.



FORMULA 1
FORMULA 1: When It’s Not Your Day… 😭

Lewis Hamilton was so close to clinching the 2007 world title in China when this happened… For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 75

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 13

Schelden, spugen en leugens aan de deur: Meldpunt ontvangt sinds het begin van dit jaar meldingen over agressieve deur-tot-deurverkopers van Ziggo. Vaak opereren ze zonder colportagevergunning van de betreffende gemeente en worden abonnementen opgedrongen. Waarom doet Ziggo dit? En wat zijn de regels rond colportage?



First dates
First Dates: Afl. 22

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 74

In het retro-appartement van Sanna zie je in elke ruimte een vleugje roze terug. Ze woont hier niet alleen; ze is namelijk hospita. Om de 9 maanden trekt er een nieuwe student bij haar in.* Chef-kok Geneal maakt een plantaardige bosbessen kruimelcake en flensjes met geflambeerde sinaasappels. * Tuinspecialist Niels is in Leiden waar Laurien en Vincent behoefte hebben aan een groene en gezellige voortuin. * In Woudsend zaagt molenaar Arjan boomstammen tot planken op een manier zoals dat al honderden jaren gebeurt. Met zijn bootje sleurt Arjan de drijvende boomstammen door het kanaal heen, die op pure windkracht, het gebouw in worden getrokken.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 53

Olcay Gulsen zit naast Sophie. * Nadat op 1 april het Iraanse consulaat werd gebombardeerd door Israël, heeft het regime meermaals gedreigd de aanval te vergelden. Te gast: Han Bouwmeester, hoogleraar Militair-Operationele Wetenschappen. * 'Sophie Hilbrand ziet eruit alsof ze al twintig jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is', aldus Tamara Elbaz tegen Maria Tailor en Farja Farvardin in de podcast #GeenFilter. Sophie gaat met ze in gesprek. * De Amstel Gold Race. Te gast: Roxane Knetemann en Laurens ten Dam. * Het Eurovisie Songfestival: Annefleur Schipper maakt de balans op. De Oekraïense Alyona Alyona & Jerry Heil treden op.



Feyenoord
🇮🇷 Interview Alireza Jahanbakhsh | 𝟏𝟎𝟎 𝐠𝐚𝐦𝐞𝐬 in Feyenoord 1!

Alireza Jahanbakhsh. Zodra zijn naam valt, verschijnt er een glimlach op de gezichten van veel Feyenoorders. Sinds zijn komst in 2021 heeft de Iraanse vleugelspeler binnen no-time de harten van het legioen veroverd. Met zijn persoonlijkheid en fanatisme is hij niet alleen belangrijk geweest op het veld, maar draagt hij ook zijn steentje bij aan de sfeer in de groep. Reden genoeg uitgebreid stil te staan bij zijn prachtige mijlpaal: 100 wedstrijden in Feyenoord 1. Een mijlpaal die hij in net zo'n prachtige wedstrijd behaalde – afgelopen zondag tegen Ajax. Samen met de aanvaller kijken we terug op (bijna) drie seizoenen Feyenoord, de historische Klassieker en blikken we alvast vooruit op de beslissende weken die komen gaan. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 103

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Alex en Suzan zijn nog niet op elkaar uitgekeken, het is alleen nog even de vraag waar die spanning toe leidt. Ivana is al vrij veel van wat Corbin ongeveer zoekt, zij krijgt alleen niet de kans en de ruimte om te vertellen wat zij voelt.









Het klokhuis
Het Klokhuis: Pascal gaat twee dagen op expeditie in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hoe zijn al d

Pascal gaat twee dagen op expeditie in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hoe zijn al die moerassen daar ontstaan? Pascal overnacht in een hangtent in het moerasbos. Met de kano trekt hij met boswachter Johann door het gebied heen op zoek naar otters. Wendel en Liza maken een vlog over de Weerribben-Wieden en hopen op minimaal zestien likes.



PSV
PSV: Bosz over Babadi, Pepi, Saibari, Lozano en Lang ⓘ

De voorbeschouwing op PSV - Vitesse. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 25

Steven en Jamie Kazàn nemen het op tegen Jasper Demollin en Tobias Camman.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 88

Steeds meer kinderen gaan niet naar school: Kinderombudsman maakt zich zorgen * Wie is Itamar Ben-Gvir, de extreemrechtse minister van Israël? * Hersenchirurg Maarten Bot over de voordelen van een digitale bril bij operaties * Kunstmatige stemmen in reclames



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 74

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Horen / Zien &Praten S1 #5 - #DennisSpaanstra en George

Ontdek de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie in onze nieuwste aflevering van Horen Zien en Praten: "Heeft AI een moraal kompas?" In deze diepgaande analyse verkennen we of en hoe AI-systemen kunnen opereren binnen ethische kaders. Kunnen machines ooit morele beslissingen nemen zoals mensen dat doen, en zo ja, wat zijn de potentiële gevolgen? In deze video krijg je: - Een verkenning van AI en ethiek: Hoe worden morele waarden geïntegreerd in de technologie van AI? - Inzichten en meningen: Theorieën van ethici en technologen over de mogelijkheid van een moreel kompas bij AI. - Implicaties voor de toekomst: Een blik op mogelijke toekomstscenario’s van ethisch programmeren. Sluit je aan bij onze gemeenschap door te abonneren en deel je gedachten in de reacties hieronder. Hoe denk jij over de ethiek van AI? Jouw mening telt! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Never Have I Ever With Our F1 Drivers! | Episode 1

Your 2024 edition of Never Have I Ever with the 2024 grid is here! Tune in for Episode One as we find out which drivers have pretended to be someone else, those that like to leave their friends’ messages on read and so much more. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 75 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 12 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: DE PALEN VAN HET ZWEMBAD GAAN ERIN & WIJ WILLEN DIT EVEN KWIJT...

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 72

Geraldine Kemper blikt vooruit op de finale van Big Brother. * Robèrt van Beckhoven maakt een heerlijke visragout in de keuken. * Simon Keizer heeft een nieuwe single uitgebracht en treedt ermee op. * Daan Schoonhoven en Paulien Bunskoek over de fotowedstrijd De Groene Camera. * Marjan Bovill traint een groep van renners die de Rotterdamse marathon gaan lopen. Ze vertelt hoe ze deze renners voorbereidt op deze marathon. Een van deze renners, Ferry Lupescu, schuift ook bij ons aan.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 7

De relatie tussen Robert en Cora blijft gespannen. Edith krijgt verschrikkelijk nieuws en neemt een drastisch besluit. Na een mysterieuze tip raakt Baxter verwikkeld in het onderzoek naar de dood van Green.





MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ROBLOX *PREPPY* BLIND BAG - MEGA MAKE OVER! #2 || Fan Friday

Vandaag komt er iemand binnen in mijn salon die echt nodig in de make-over stoel moet gaan zitten. We openen deze leuke blind bag om te kijken wat voor PREPPY dingen er in zitten! Wil jij ook je eigen BLIND BAG maken? Gebruik dan de afbeeldingen die ik heb gemaakt voor mijn video! Die zijn op mijn website te vinden door te navigeren naar de downloadpagina: Klik hier knutselplezier! -------- 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 72

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Rachel valt binnen
Rachel valt binnen: Afl. 12

In Nederland zijn heel veel mensen bezig met onze veiligheid. Rachel valt binnen bij deze mensen, zoekt uit wie ze zijn en welke skills ze hebben om ons veilig te houden.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 38

Bij oma was het altijd veilig voor Aleksandar Maric. Door oma weet hij met pesterijen op de basisschool om te gaan en het was ook oma die hem liefdestips gaf. Hij mist haar nog altijd en hij bezoekt regelmatig haar graf om haar weer even bij te praten. * Hilke Vernooij en haar vader Ton hadden een ijzersterke band. Als hij ziek wordt, heeft hij nog zes goede jaren, waarin ze nauw met elkaar optrekken. * Ivana Batstra en David lijken bij hun eerste ontmoeting totaal verschillend, maar toch raken hun levens verweven en ontstaat er een diepe vriendschap. Als David overlijdt, raakt Ivana in diep verdriet en een intens rouwproces.



OnneDi
OnneDi: Sarah McLinn en de MOORD op haar MISBRUIKER | MISDAAD & MYSTERIE

SHOP HIER IN MIJN SELLPY SHOP: Klik hier (samenwerking) ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) Bekijk hier het kanaal van KyotoRobato: Klik hier 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



EnzoKnol
EnzoKnol: LANGS BIJ QUCEE ZIJN NIEUWE HUIS! #3895

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Ik Heb Je! (Roblox)

Ik Heb Je! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



FORMULA 1
FORMULA 1: Why Alonso's Staying At Aston Martin | F1 Nation Podcast

Fernando Alonso is 'here to stay' in Formula 1 with Aston Martin. What made the double World Champion decide to continue racing with his current team? Aston Martin Ambassador Pedro de la Rosa and 1996 World Champion Damon Hill join Tom Clarkson to analyse Alonso's announcement, what it means for him, the team and the rest of the drivers searching for a 2025 race seat. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | Awayday in Eindhoven 🚌

Er zijn nog maar vijf wedstrijden te gaan in de Eredivisie en in de 30ste speelronde reist Vitesse af naar Eindhoven voor een confrontatie met PSV. Op zaterdagmiddag 16.30 uur zal er afgetrapt worden in het Phillips Stadion. We blikken vooruit met assistent-trainer Nicky Hofs en middenvelder Mathijs Tielemans. #vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Gebrand reactie te tonen' | Voorbeschouwing

Maarten Martens over het aanstaande duel met RKC Waalwijk. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Complex NL
Complex NL: Een dag met Narco Polo | Frontline

Je hebt de naam Narco Polo ongetwijfeld langs zien komen. Samen met Styn is hij bezig om echte hiphop terug te brengen, in de vorm van keiharde raps over soulful samplebeats. Hij was onze Artist To Watch van de maand maart, dus Hakan liep een dagje met hem mee tijdens de opening van Willem's tour waar hij het voorprogramma van deed. In ‘Frontline’ neemt Complex NL host Hakan je mee naar de meest interessante plekken, met de meest interessante mensen. Van A-list stars tot festivalbezoekers – Hakan staat aan de frontlinie van het bouwen van de brug tussen de fans en artiesten. Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. #NARCOPOLO #ALLESLIFESTYLE #FRONTLINE Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE TREIN | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: De Trein. Heb ik het je al verteld? Vannacht werd er aangebeld. Het was een oude trein…Tsjoekesjoeketsjoe. Kijkwijzer: AL TEKST VAN DE TREIN Attentie, attentie, alle passagiers instappen… De trein gaat vertrekken! Heb ik het je al verteld Vannacht werd er aangebeld Het was een oude trein Op zoek naar wat plezier Het was een oude trein Op zoek naar wat vertier Misschien was het een droom Dat hij kwam aangesneld En me meenam op zijn reis Dwars door een wolkenveld Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Heb ik het je al verteld Vannacht werd er aangebeld Het was een oude trein Op zoek naar wat plezier Het was een oude trein Op zoek naar wat vertier We reden naar de maan En vlogen langs de zon De sterren ver voorbij Tot het laatste treinstation Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Heb ik het je al verteld Vannacht werd er aangebeld Het was een oude trein Op zoek naar wat plezier Het was een oude trein Op zoek naar wat vertier We hadden reuze lol De tijd ging vliegensvlug Maar toen de ochtend kwam Moesten wij weer snel terug Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Heb ik het je al verteld Vannacht werd er aangebeld Het was een oude trein Op zoek naar wat plezier Het was een oude trein Op zoek naar wat vertier Eénmaal lekker in m’n bed Was het tijd om op te staan Niemand heeft ooit iets gemerkt Dat ik ’s nachts ben weggegaan Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Tsjoeke tsjoeketsjoeke tsjoe Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 70

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



OnsOranje
OnsOranje: 💥 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐏𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚 always gives 💯%! #NEDNOR #WEURO2025 #NothingLikeOranje

Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.







Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen, rechtsgeleerde Afshi

Te gast zijn politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen, rechtsgeleerde Afshin Ellian en songfestivalkenner Maurice Wijnen. Met hen hebben we het over de stroeve onderhandelingen aan de formatietafel, over de spanningen in het Midden-Oosten en over Eurovision in Concert dit weekend.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: FAMiLiE SPiN HEEFT HiER GEWOOND! | Bellinga Vlog #3132

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 102

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 74

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.