True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

22-02-2024


Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Nynke Nijman en Jens van Tricht over een nieuwe conservatieve wind onder Nederlandse jongeren. * Jan Jochum en Bote de Boer over de film Vogels kun je niet melken. * Onno Eichelsheim vindt dat Europa er niet goed voor staat. * Michiel Driebergen laat de oorlog zien door de ogen van kinderen die hij in Oekraïne portretteerde.



De middag van '44
De middag van '44: Afl. 1

Kefah Allush neemt de kijker mee in de spannende en dramatische uren tijdens en vlak na het bombardement op Nijmegen op 22 februari 1944. Bij het bombardement komen ruim 800 mensen om, waaronder 24 kinderen van een kleuterschool. Ook vallen er duizenden gewonden. Grote delen van Nijmegen worden verwoest. Op verschillende historische locaties in Nijmegen brengt Kefah Allush dit 'vergeten' bombardement tot leven. Daarnaast komen er ook ooggetuigen aan het woord die op indringende wijze vertellen hoe ze als kind het bombardement op Nijmegen hebben meegemaakt.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 20

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



EnzoKnol
EnzoKnol: MIJN BROER HEEFT EEN LEUK SPELLETJE... #3845

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Europa League
Europa League: Samenvatting Toulouse - Benfica

24m ago - Samenvatting van het Europa League-duel Toulouse - Benfica gespeeld op donderdag 22 februari.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 29 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 februari, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoe staat de Nederlandse wapenindustrie er voor? De Europese defensie- en veiligheidsindustrie is te gefragmenteerd en te afhankelijk van de VS, stelt de Adviesraad Internationale Vraagstukken. We zoomen in op de Nederlandse wapenindustrie: hoe staat die ervoor? * Militair historicus: 'Ik denk dat Poetin niet wist waar hij aan begon'. Een uitgebreid interview met de gerenommeerde militair historicus Sir Lawrence Freedman over de oorlog in Oekraïne. * Huizen versneld isoleren gaat niet zoals gehoopt. 'Het gaat nog niet slimmer, het gaat ook niet sneller en het gaat al helemaal niet socialer', zegt Nils Kok, hoogleraar Vastgoedfinanciering.



Europa League
Europa League: Samenvatting Stade Rennes - AC Milan

14m ago - Samenvatting van het Europa League-duel Stade Rennes - AC Milan gespeeld op donderdag 22 februari.





Focus
Focus: Afl. 2

Door de oorlog in Oekraïne hebben naar schatting 30.000 tot 50.000 Oekraïners een amputatie moeten ondergaan. Petra Grijzen volgt de Oekraïense soldaat Andrii Rybalko die in Nederland komt revalideren en twee nieuwe onderbenen krijgt aangemeten. Hoe maak je een goede prothese met weinig middelen? En hoe ziet de nieuwe generatie protheses eruit?



Project Dans
Project Dans: Afl. 4

De acht overgebleven dansers verdiepen zich in de hiphop. Daarvoor moeten ze de energie, the groove en het ritmegevoel hebben dat zo kenmerkend is voor deze vorm. Met coaches Natascha en Shaker drijft hiphop-fenomeen Kenzo Alvares de danstalenten tot het uiterste. De vakjury bestaat uit Ed Wubbe, artistiek leider van het Scapino Ballet, en Jennifer Romen. Zowel fysiek als mentaal begint de wedstrijd op de dansers in te werken. Toch komt het erop aan de flow te vinden, want wie het minst goed presteert moet vertrekken.



Mr. Frank Visser
Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Viktor gaat terug naar Dordrecht waar Rupert zich beklaagde over zijn buurvrouw die haar hond Cowboy tegen hem zou opjutten. In het Friese Nijehaske gaat Viktor naar Eddy en Ingrid die door hun buurman Sytze met camera's werden bespioneerd.



Pointer
Pointer: Afl. 7

Straten die blank staan en kelders onderwater: in grote delen van Nederland komt wateroverlast steeds vaker voor. Zo kregen tienduizenden huishoudens in Limburg in 2021 te maken met een verwoestende overstroming. Huizen liepen vol water en alleen al in de stad Valkenburg liepen 2300 huizen schade op en waren 700 woningen tijdelijk onbewoonbaar. Ruim tweeënhalf jaar na de ramp gaan wij in Limburg in gesprek met bewoners en bestuurders. Worden er voldoende maatregelen genomen om een overstroming in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 39

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 8

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 38

In het Brabantse dorp Gemert is in het kleurrijke huis van Remi en Pippi geen witte muur meer te vinden. Ze voelen zich helemaal thuis in de eclectische mix van vele printjes en warme kleuren. * Chef-kok Geneal maakt pasta korma, een mooi betaalbaar fusiongerecht waarin de Indiase en de Italiaanse keuken samenkomen. * Bomen in wintertooi zijn voor bioloog Dirk Slagter fascinerend. Hij ziet hun schoonheid en opvallende kenmerken vooral in de winter. * Duurzame lifestyle-expert Marieke is in Utrecht bij het Hof van Cartesius, waar alles op creatieve wijze gemaakt wordt van oud en ongebruikt bouwmateriaal.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 19

Aan Jeroens rechterhand zit Quinty Misiedjan. * Zowel de Amerikanen als de Britten hebben vandaag een steunbetuiging gedaan aan de kandidatuur van Rutte als secretaris-generaal van de NAVO. Ron Fresen over waaorm Rutte wordt beschouwd als de verbinder die de NAVO nu nodig heeft. * Bijna niemand werd zo snel miljardair als crypto-posterboy Sam Bankman-Fried, maar ook bijna niemand was het zo snel weer kwijt. We bespreken 'SBF' met Rutger Bregman. * Het eerste ei van 'Beleef de Lente' is gelegd. Te gast zijn vogelaars Merel Westrik en Ruben Hein en projectbegeleider van 'Beleef de Lente' Louis van Oort.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Nicole verwacht haar date, maar krijgt zijn ex. Die duim omhoog is alvast binnen en ook Harm himself is meteen enthousiast. Kai en Jeroen kunnen ook amper geloven wat ze van elkaar horen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 53

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Hugo de Groot werd een wonderkind genoemd. Hij schreef al gedichten in het Latijn en G

Hugo de Groot werd een wonderkind genoemd. Hij schreef al gedichten in het Latijn en Grieks toen hij pas acht jaar oud was! Later dacht hij veel na over grote vragen als: waarom voeren landen oorlog? En van wie is de zee eigenlijk? Hij bedacht hier heel belangrijke internationale regels voor, die we vandaag de dag nog steeds gebruiken. In 1619 werd hij door zijn politieke vijand Prins Maurits gevangengezet op Slot Loevestein. Eva is er gaan kijken en komt erachter hoe dat is afgelopen. En de Familie Amin probeert in een sketch Hugo's oorlogsrecht thuis toe te passen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Van Rossem vertelt werpt Maarten samen met Rutger Bregman een blik op de toekomst. In Roeg! genieten we met boswachter Evert Thomas van het uitzicht vanaf de toren Poolshoogte in boswachterij Odoorn.



De Faker
De Faker: Afl. 34

Tatum Dagelet bezoekt de familie Kegel in Giessendam. Vindt ze tussen het kubben en de topografieles door de Faker?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 45

Interview met Erik van den Burg over de opvangproblemen en het overschreden van het maximaal aantal asielzoekers * Het Marengo-proces: groeiende dreiging op de rechtspraak * Hardere aanpak klimaatdemonstranten kan ertoe leiden dat ze uiteindelijk minder protesteren, denkt hoogleraar * Loodgieters mogen niet meer op Google adverteren, om oplichting van consumenten te voorkomen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 38

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 39 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 84

Romy en Meike zijn stiekem in Hamburg om Meikes biologische moeder te zoeken, maar of de ontmoeting een succes is?



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Bob Stop Met Lachen! (Roblox)

Bob Stop Met Lachen! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Gio
Gio: €389 BOETE! DIT MOET IK ECHT NOOIT MEER DOEN..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 9

Lady Sybil en chauffeur Thomas vertellen hun toekomstplannen aan de familie. Mary en Matthew vinden eindelijk een gelegenheid met elkaar te praten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 37

Barrie Stevens brengt in de voorstelling Dood aan Zee een ode aan de liefde, de dood en de zee. * Thomas Rijsman volgde een jaar lang de Ajax Vrouwen voor de documentaire Godendochters. * Wat doet het met de mens wanneer deze drie jaar lang niet op aarde is, maar op ruimtemissie naar Mars? Daarover gaat de documentaire The Longest Goodbye. Wetenschapsjournalist Laurien Onderwater mocht deze alvast bekijken. * Wil Thijssen en Franki Klarenbeek vertellen over het boek Die ene melding, dat vertelt over aangrijpende, ontroerende en soms grappige incidenten die politieagenten meemaken in hun werk. * Esther Groenenberg treedt op.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 36

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Nienke Plas
Nienke Plas: Overal ‘JA’ opzeggen tegen een kind met ontelbaar wensen - YES DAY

Het kwam heel spontaan voor Frenk, ik wil niet eens weten hoe de dag gelopen was als hij zich had voor kunnen bereiden 🤪 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier



Boos
Dennis Poland: tot nu ongrijpbare horecaondernemer bedreigt en belazert medewerkers | BOOS S10E14

Medewerkers weigeren te betalen, onbereikbaar blijven voor leveranciers, bedreigen en zwart uitbetalen. De 39-jarige horecaondernemer Dennis Poland- eigenaar van de Amsterdamse horeca tent: ‘Café Zuid’- kwam jarenlang weg met deze taferelen. De onbereikbare Dennis zou in de horeca wereld ook wel als een ‘leugenaar’ en ‘praatjesmaker’ bekendstaan. Hij komt enkel en alleen met loze beloftes en smoesjes op de proppen. Zo ook bij oud-medewerker Thomas. Thomas werkte in augustus van vorig jaar op freelance basis voor Café Zuid en heeft zijn loon tot op de dag van vandaag niet ontvangen. En Thomas is niet de enige, want Dennis is minstens 76.000 euro aan 22 gedupeerden verschuldigd. Als dat allemaal niet erg genoeg is, blijkt Dennis er ook nog eens vandoor te zijn gegaan met het geld van een crowdfunding voor zijn zaak. Mensen hebben in totaal 110.000 euro geïnvesteerd in zijn zaak. Onze collega’s van Kassa probeerden hem al eens ter verantwoording te roepen, maar Dennis bleek onvindbaar. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



Complex NL
Complex NL: Hoort D-DOUBLE bij TOP 5, zijn REANNY & OCHO een KOPPEL, KANYE WEST nog GECANCELD? | Com

In de vierde aflevering van Complex Talks hebben Mahi en Cry speciale gasten. Reanny en Ocho zijn aangeschoven om het te hebben over hun laatste single en meer. Hoort D-Double bij de top 5 rappers van Nederland? Is Kanye West nog gecanceld? En hoe heeft Jonna Fraser nu pas zijn eerste solo #1 hit? 00:00 - Intro 00:57 - Is Kanye West nog gecanceld? 05:13 - Beyoncé maakt uitstapje naar Countrymuziek 10:54 - Jonna Fraser scoort z'n eerste solo #1 hit en verkoopt Ziggo Dome uit 15:35 - Release Radar 19:28 - Hoort D-Double bij top 5 rappers van Nederland? 21:10 - Reanny & Ocho bespreken 'Liefde Maakt Blind', komend project en relatie 31:28 - Reanny & Ocho's visie op TikTok-marketing 36:49 - Waar blijven Ocho & Ibs? 43:47 - Flowers Complex Talks is onze eigen talkshow waarin Mahi, Leeroy en Cry om de week alles bespreken wat er gebeurt op het gebied van muziek, fashion en culture. Cry neemt jullie elke aflevering mee met de nieuwste muziekreleases en ook geven we elke aflevering iemand zijn welverdiende flowers. Verwacht meningen, uitleg en verdieping op verschillende onderwerpen! SOCIALS Mahi - Klik hier - Klik hier - Klik hier - Klik hier #COMPLEXNL Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Luxy’s eerste ritje op haar nieuwe fiets 🥰 #short #shorts #debellingas 🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking





Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Nederlanders straks een minderheid in eigen land? Blanke man doelwit Links en de v

Worden Nederlanders straks een minderheid in eigen land? Blanke man doelwit links, en de voedseltransitie: insecten op uw bord. Met fractievoorzitter FVD Thierry Baudet, voorman Schild & Vrienden Dries Van Langenhove, auteur Paul Boonefaes en journalist van De Andere Krant Elze van Hamelen.





Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 34

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter Nederlandse Politiebond Nine Kooiman, FD-journalist Jean Dohmen en documentairemaker Roos Gerritsen. Met hen hebben we het over de opnieuw aangekondigde bezetting van de A10 in Amsterdam door XR, de huizenprijzen en de nieuwe documentaire De Gijzeling in de Apple Store.







Saïd & Anna
Saïd & Anna: Afl. 14

Een juwelier komt langs met een kapot alarmsysteem. Zonia kan het pas morgen maken. De juwelier lacht dat hij dan maar zelf een nachtje de wacht zal moeten houden. Als Saïd dit hoort, wordt hij bezorgd om alle spullen in de Repair Shop. Die zijn ook heel kostbaar. Saïd besluit dat hij en zijn knuffel die nacht de wacht moeten houden.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 52

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 38

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.