True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

24-04-2024
Ziggo Sport voetbal
Monaco - Lille

Van dit programma is geen informatie beschikbaar









Hans Bloemendal, een muzikaal eerbetoon
Hans Bloemendal, een muzikaal eerbetoon: Afl. 1

Een chazzanoetconcert in de Rav Aron Schuster Synagoge onder leiding van dirigent Jules van Hessen, ingeleid door een aantal zangfragmenten en citaten van chazzan en hoogleraar Hans Bloemendal.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 115 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 april, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Mirakel n°71
Mirakel n°71: Afl. 3

Nathalie komt aan in Lourdes. Hier vonden al 70 'officiële' mirakels plaats en ook Nathalie hoopt er op een wonderbaarlijke genezing. Om haar doel te bereiken geeft ze zich over aan het verhaal van de stad en doet ze wat alle pelgrims daar doen: de grot van Maria bezoeken, heilig water drinken en een kaars branden. Met Mustafa Kör, die ook in een rolstoel zit, praat ze over aanvaarding. Ze ontmoet hoogleraar Anne-Marie Korte, die meer dan 2000 wonderverhalen verzamelde en analyseerde. En ze gaat in therapie bij lifecoach Nathalie Willems om haar 'oude ik' in te ruilen voor een nieuwe.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Han Bouwmeester over de oorlog in Oekraïne. * Maarten Meiners en Sieb Oostindie over de comeback van Marcel Hischer. * Ruurd Jelle van der Leij en Ruben Hein strijden voor natuurherstel. * Rutger Bregman en Anna Gimbrère pleiten voor meer morele ambitie.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 73 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 24 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Ziggo Sport voetbal
HL LOR PSG

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De impact van drugscriminaliteit. Drie maanden geleden werd de Zuidwijk in Rotterdam getroffen door een enorme explosie. De explosie staat niet op zich. In de wijk gaan armoede en drugscriminaliteit hand in hand. Nieuwsuur gaat langs in de wijk. * De Nederlandse Staat doet onvoldoende om burgers te beschermen tegen de gevaren van PFAS. Elf organisaties stappen vandaag gezamenlijk naar de rechter om van de overheid de directe sluiting te eisen van fabrieken die PFAS maken. Hun advocaat, Geert Jan Knoops, is te gast. * VN en EU eisen onderzoek naar de massagraven die zijn ontdekt bij twee grote ziekenhuizen in Gaza.



Van de wereld
Van de wereld: Afl. 4

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakt onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.





Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 16

Wat begon als een kleine presentatie in het kader van de Singerprijs, groeide voor beeldend kunstenaar Levi van Veluw uit tot een tentoonstelling van zes zalen in het Singer Museum. Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts bekijkt hoe hij zijn enorme installaties combineert met werken uit de collectie van het museum. Het slotstuk is een zaalvullende installatie met 1500 gekleide hoofden van de kunstenaar; een confrontatie met zijn scheppingsdrang en obsessieve herhaling.



FORMULA 1
FORMULA 1: Fernando channelled his inner Kimi 🤣

7 years apart, Kimi Räikkönen and Fernando Alonso both didn't see the value in warming their tyres. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Volle Zalen
Volle Zalen: Afl. 2

Cabaretière Sanne Wallis de Vries heeft zeven avondvullende voorstellingen op haar naam staan en wordt geroemd om haar befaamde typetjes. Ze begon haar carrière bij de Comedytrain, te midden van mannelijke grappenmakers. Hoe heeft ze zich daartussen staande gehouden? Wallis de Vries maakt momenteel furore met haar rol als Martha in de theaterklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? Wat betekent dit succes voor haar carrière? Samen met Cornald Maas brengt ze een bezoek aan haar ouders in Alphen aan den Rijn, de plaats waar ze opgroeide. Wat voor kind was Sanne? Zagen haar ouders een carrière in het theater voor hun dochter wel zitten?



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Beuningen. De 79-jarige Mary heeft heel veel hobby's, van schilderen tot het kweken van vetplantjes. Voor al die hobby's heeft ze ook heel veel spullen nodig. Een deel daarvan heeft emotionele waarde, dus daar kan ze moeilijk afscheid van nemen. Mary heeft behoefte aan structuur en logica in haar huis. Haar dochters willen hun moeder hier graag bij helpen en hebben daarom Viktor en Quirine ingeschakeld.



Meiden Die Rijden
Meiden Die Rijden: Afl. 5

Brandweervrouw Debora rijdt haar rode gevaarte vakkundig door de nauwe Rotterdamse straatjes als ze moet uitrukken voor een noodmelding. En we gaan weer op pad met truckerbenjamin Kimberley, die inmiddels rondrijdt als een doorgewinterde trucktopper. Ook treffen we hijskraanchauffeur Stefani op een wel heel bijzonder moment.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Go Ahead Eagles - Feyenoord | Eredivisie 2023-2024

Voor Feyenoord staat enkele dagen na het veroveren van de TOTO KNVB Beker alweer de volgende wedstrijd op het programma. In de Adelaarshorst treft de ploeg van Arne Slot met Go Ahead Eagles de nummer acht van de Eredivisie (aanvang 21:00 uur). De Preview staat voor je klaar! #gaefey Bekijk alles over de wedstrijd tegen de Go Ahead Eagles in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Breakdown: Lance Stroll & Daniel Ricciardo Crash! | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Work

Let’s dive into the detailed analysis of Lance Stroll’s collision with Daniel Ricciardo during the 2024 Chinese Grand Prix. Jolyon Palmer provides a frame-by-frame breakdown of what really happened during the safety car restart. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 83

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Musical Awards Gala
Musical Awards Gala: Afl. 1

Voorafgaand aan het Musical Awards Gala live verslag vanaf de rode loper voor het AFAS Theater in Leusden.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 23

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 30

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 82

In het centrum van Dordrecht woont Margriet aan het stadhuisplein. Margriet viel als een blok voor de historische woning uit 1746 die deels boven het water hangt. * Texel en schapen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Chef-kok Leon heeft in de vroege ochtend de overtocht gemaakt naar het Waddeneiland om de schapen en pasgeboren lammeren van Jan-Willem te voeren. Hier is het op dit moment een drukte van jewelste. Hij maakt wat lekkers met de schapenkaas. * Bioloog en natuurgids Theo Hattink maakt een voorjaarswandeling over de Laarsenberg en de Grebbeberg in Rhenen. Theo staat stil bij het ontwakende leven in het bos.



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Reijntjes over de huidige stand van zaken 🎤

Tijdens het wekelijkse persmoment geeft algemeen directeur ad interim over de huidige stand van zaken. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 61

Isabelle Kafando zit vanavond aan de zijde van Jeroen. * Het was geen geheim, maar wel een verborgen geschiedenis die de familie van Onno Blom tijdens de Tweede Wereldoorlog verscheurde. Terwijl opa Jan in het verzet zat, sloot de rest van de familie zich aan bij de NSB. Onno Blom dook in het oorlogsverleden van zijn eigen familie en schreef het boek Oorlogsduif. * Morgen is het Wereld Pinguïn Dag en dat mag niet onopgemerkt blijven. Het gaat namelijk niet goed met de pinguïn: de diersoort dreigt uit te sterven. En dus luiden Marcel Haenen, Floortje Dessing en Patricia Paay de noodklok. * Jeroen van der Boom treedt op.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 115

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Anneke laat haar van haar lolligste kant zien, maar Rob lijkt niet echt vrolijk te worden van haar werk als vrachtwagenchauffeur. Wyboud en Tamara hebben elkaar helemaal gevonden. Zij zien de toekomst samen al helemaal zitten.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4702

In de oertijd werd er al op trommels geslagen tijdens de jacht. En zo'n honderd jaar geleden is dankzij jazzdrummers in de Verenigde Staten het drumstel ontstaan zoals wij het nu kennen. De drums bepalen het ritme en de maat van een nummer. En om een lekker ritme te kunnen spelen heb je natuurlijk een goede drummer nodig. Heeft Eva een beetje gevoel voor ritme? In de sketch heeft Debbie eindelijk haar langverwachte drumstel.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze keer gaan de mannen op pad met de dierenambulance in Tiel. Ze trekken de stoute bowlingschoenen aan en gooien een strike bij de seniorenbowlingclub in 's Heerenberg. Ook koken ze - van kop tot kont - met Nel Schellekens.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 98

De Amerikaanse president Joe Biden verliest steun van achterban door oorlog in Gaza * Zorgen om uitgeprocedeerde criminele vreemdelingen die op straat belanden * Topcrimineel Karim B. is verdwenen in het door drugs beheerste Spaanse Marbella * Oorlogsarchief van 'foute' Nederlanders volgend jaar openbaar zorgt voor discussie



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 82

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





RoddelPraat
RoddelPraat: Katja Schuurman belt boos over Thijs Römer: 'Hij verdient een tweede kans'

Katja Schuurman spreken we deze week in de uitzending. Zij wil graag dat Thijs Römer een tweede kans krijgt en is boos op Jan Roos. Johan Pieters is te gast en geniet van de opnames. Kom jij ook naar het RoddelPraat Oranje feest op 16 Juni in Utrecht: Klik hier dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: INN | Hoofdstuk 29 | Ownership

In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 29 van het boek Inner Stance: Ownership. Eigenaarschap is de sleutel, het fundament waarop dromen werkelijkheid worden. Het onderscheid tussen hoop en realisatie ligt in de acties die we uitvoeren, niet in de kennis die we verzamelen of de woorden die we spreken. In dit proces van transformatie is elk moment een keuze: tussen stilstaan bij wat zou kunnen zijn en stappen zetten naar wat zal zijn. Wat we kiezen om te bezitten - onze acties, onze verantwoordelijkheden, onze besluiten - vormt de essentie van ons bestaan en de wereld om ons heen. Bekijk het YouTube kanaal van Straight-Line Leadership Int.: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Norris Loves It On The Podium 👏

Lando Norris's reaction to claiming second place at the 2024 Chinese Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Gio
Gio: LYNN EN IK ZIJN PAPA EN MAMA VOOR 1 DAG’👶🏼

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 80

Lone van Roosendaal en Renée van Wegberg blikken vooruit op de Musical Awards. * Eric van Oosterhout, burgemeester van Emmen, blikt vooruit op Koningsdag, waarop de koninklijke familie zijn stad zal bezoeken. * Tom en Jan van der Weerd vertellen over het boek PRIO 1, waarin mooie, inspirerende en heftige verhalen over het werken bij de brandweer beschreven staan. * Emy Demkes praat ons bij over de komst van de historische anti-wegkijkwet. * Octave Lissner treedt op.



StukTV
StukTV: Stefan heeft de kerstboom nog staan?! | De STUK Podcast #3

We proberen eindelijk de spijkermat van Giel, Thomas brengt wat oude gestolen awards terug (sorry) en Stefan heeft de kerstboom nog staan?! In De STUK Podcast bespreken wij in onze eigen houtje-touwtje productie alles waar in de series geen tijd voor is. Elke maand hoor je alles over ons leven, vertellen we over een random meegenomen voorwerp én bespreken we alle geheimen rondom een oude video! #stuktv #teamstuk #destukpodcast #podcast Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 114

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: VOORLEZEN UIT MIJN NIEUWE BOEK "MILA en de Magische Dromenvanger"

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe boek? Luister dan mee terwijl ik een stuk voorlees uit Mila en de Magische Dromenvanger! Daarna mag je zelf aan de slag en je eigen dromen uitkiezen. Wat zou jij graag willen dromen? Geweldig nieuws! Vandaag heb ik gehoord dat we op nummer 1 staan van de bestseller60 JEUGD lijst. En op nummer 2 in de algemene lijst! Bedankt voor al jullie support en de lieve woorden. 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan snel om de magische glow-in-the-dark kaft te ontvangen. Op = op 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Bij jouw favoriete boekhandel, online of in de winkel. Het boek is in zowel Nederland als België te verkrijgen ➭ Of op BOL: Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: Ik VERNIETIG Het Huis Van De Fan!

Bedankt voor het kijken naar Ik VERNIETIG Het Huis Van De Fan! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: $1 to $1,000,000 Police Car in GTA 5!

$1 to $1,000,000 Police Car in GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more, make sure to go here: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Stoffel Vandoorne: Dramatic Debut To Tough Exit | F1 Beyond The Grid Podcast

A multiple title winner at junior level and a point-scorer on his unexpected F1 debut in 2016, Stoffel Vandoorne seemed on track for a long and prosperous career in Formula 1. But his big break at McLaren in 2017 arrived during one of the team’s most challenging periods. They finished second-last in the standings during Vandoorne’s first season, endured a difficult transition from Honda to Renault engines the following year, and there was huge organisational change at the top as Zak Brown came in as CEO. After just seven points-finishes in two years, with a best result of P7, Stoffel was replaced by Lando Norris for 2019 and he hasn’t raced in F1 since. Now a Test and Reserve driver for Aston Martin, the Belgian tells Tom Clarkson how he prepared for his first race in F1 at such short notice, the drama of signing his first McLaren contract, where it all went wrong during his two seasons on the grid, and what impact those struggles had on his mental wellbeing, motivation and enjoyment of racing. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier









Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: ARRIBA ABAJO | Kinderliedjes | Minidisco

Videoclip van het kinderliedje: Arriba Abajo. Nederlandse versie. Lekker dansen op een zomers ritmo. De mambo, calypso, tango en bolero… TEKST van ARRIBA ABAJO Op een zomers ritme Wil ik met je dansen De salsa en de mambo Hé, kijk dat gaat zo Op een tropisch eiland Samen op een strandje De rumba en calypso Hé, die doe je zo Arriba abajo arriba abajo Op een zomers ritme Wil ik met je dansen De samba en de tango Hé, kijk dat gaat zo Arriba Abajo, Arriba Abajo In een leuk cafeetje Samen op de dansvloer De limbo en bolero Hé, die doe je zo Arriba abajo al centro y pa’ dentro Arriba abajo dat doe je zo 2 x Joho Joho Johoooo Kijk dat gaat zo Op een zomers ritme De salsa en de mambo De rumba en calypso Hé, kijk dat gaat zo Op een tropisch eiland De samba en de tango De limbo en bolero Hé, die doe je zo Arriba abajo arriba abajo In een leuk cafeetje De salsa en de mambo De rumba en calypso Hé, kijk dat gaat zo 2 x Arriba abajo al centro y pa’ dentro Arriba abajo dat doe je zo 2 x Joho Joho Johoooo Kijk dat gaat zo WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Complex NL
Complex NL: Dopebwoy - Laatste Traan | Complex Connects #1

In de allereerste Complex Connects hebben we niemand minder dan Dopebwoy te gast! ​​Dopebwoy is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. De artiest scoort binnen én buiten Nederland, produceert zijn eigen muziek en is overal herkenbaar met zijn iconische PRRRR. Vandaag is hij onze eerste gast in Complex’ nieuwe studiosessie format: Complex Connects. In Complex Connects bieden we de tofste gevestigde én opkomende namen een platform geven voor een unieke sessie. Om de week droppen we op donderdag een sessie, dus abonneer nu om als eerste op de hoogte te blijven. Laat in de comments weten wie je hierna wil zien en stay tuned, om de donderdag om 16:00! Vodafone Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Klik hier Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 78

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn cybersecurity-expert Inge Bryan, econoom Rabobank Nic Vrieselaar en theaterproducent Albert Verlinde. Met hen hebben we het over over het jaarverslag van de AIVD, over de Wet betaalbare huur en over de Musical Awards.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 56

Fenna krijgt uitleg over het maken van oranjekoek, ze leert alles over de sport kaatsen en leert over de Friese taal. Buurvrouw Rian is van plan om het eerste kievitsei te vinden. Postbode Bert wil graag naar Friesland op vakantie en heeft zich er warm voor aangekleed, maar is dit wel nodig?



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Ajax 🆚 Excelsior

Na een weekend zonder Eredivisie, is het woensdagavond tijd voor Ajax - Excelsior. In deze Better Prepared zetten we alle feiten en cijfers in aanloop naar de wedstrijd tegen de Rotterdammers op een rij. #betterprepared #ajaexc ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: AFZWEMMEN VOOR LUXY HAAR B-DiPLOMA! | Bellinga Vlog #3141

* Met dank aan lieve Badjuf Claudia van Klik hier & Klik hier barterdeal samenwerking #ad LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 114

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 82

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.