True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

09-02-2023
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting ADO Den Haag - Go Ahead Eagles

18m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB Beker-duel tussen ADO Den Haag - Go Ahead Eagles gespeeld op donderdag 9 januari.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Pieter Cobelens bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de rechtszaak tegen Richard de Mos, de laatste dag van de Koning op de Antillen en het offensief van Rusland.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting FC Twente - Ajax

14m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB Beker-duel tussen FC Twente - Ajax gespeeld op donderdag 9 januari.



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mr. Bart Beuving en Viktor Brand reizen naar Capelle aan den IJssel. Daar heeft de 90-jarige Corry enorme overlast van haar kettingrokende buurvrouw. Telkens als ze haar balkondeur openzet, dringen de rookwalmen diep haar huis en haar longen binnen, met alle gevolgen van dien. Buurvrouw Yolanda is echter absoluut niet van plan om haar sigaretje op te geven. Zij vindt dat ze gewoon op haar eigen balkon mag roken. Omdat beide dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, is het hoogste tijd is dat mr. Bart Beuving bepaalt wie van de twee juridisch gezien de sigaar is.



Lingo
Lingo

Tooske en Bastiaan Ragas spelen tegen Jaimy en Steven Kazàn.



HLF8
HLF8

Wordt het een afgang voor de linkse partijen bij de komende verkiezingen? De peilingen zien er niet best uit. We hebben het over MILF's in een datingprogramma waar hun eigen zonen inzitten. En we schakelen live met Turkije waar reddingwerkers bezig zijn met een race tegen de klok om overlevenden te vinden.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Leonie wordt gelijk verwend door gentleman Michel. Shirley en Hamza lijken elkaars wensen en moves snel te begrijpen. Maar tussen snappen en uitvoeren zit een flink verschil.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Is de Muur van Rutte, een hek om Europa tegen immigratie, wel zo'n goed idee? En Paasvuren zouden wel eens kunnen verdwijnen omdat ze te veel stikstof uitstoten.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Feyenoord - N.E.C.

18m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB Beker-duel tussen Feyenoord - N.E.C. gespeeld op woensdag 8 januari.