True
Muziek.TV - TV kijken via internet, de beste Muziek tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Amazing Grace - Alle afleveringen
Amazing Grace
Amazing Grace: Finale

Het is dan eindelijk zover: de grote finale. Wie van de vier finalisten mag zich straks de nieuwe Aretha Franklin van Nederland noemen? De kandidaten zingen met een nog groter gospelkoor dan ze al gewend waren. Er zijn gastoptredens van gospelsterren en de band van Elvis E is uitgebreid met een blazerssessie. Wie heeft z'n zenuwen het beste in bedwang en weet de finale van Amazing Grace te winnen?



Amazing Grace
Amazing Grace: Vertrouwen

Met de finale in zicht is het bijzonder spannend in Amazing Grace. Wie slaagt er het best in om de unieke gospelsound te vertolken? Wie wint het laatste plekje in de finale? De teamcoaches Berget en Shirma doen er alles aan om hun kandidaten maximaal te laten presteren. Maar het zingen van gospel is moeilijk en vereist volledige overgave van de deelnemers.



Amazing Grace
Amazing Grace: Troost

Black gospel biedt houvast en troost in zware tijden en geeft hoop en kracht op momenten dat je in de put zit. Dat ervaren ook de acht BN'ers die met hart en ziel strijden voor een plek in de finale. Net als ieder mens kennen ook zij ups en downs in het leven. Sommigen zitten er nog middenin. Slagen zij erin om de pijn, het verdriet of hun angst om te zetten in de perfecte vertolking van een gospelsong? Wie mag zich straks kronen tot de nieuwe Aretha Franklin?



Amazing Grace
Amazing Grace: Hoop

De zangers en zangeressen komen erachter dat het zingen van gospel meer met je doet dan ze ooit konden denken. Onder de bezielende leiding van teamcoaches Berget en Shirma duiken de BN'ers steeds dieper in de black gospel en ervaren zij dat het zingen van gospel troost en hoop geeft. Zangeres Desray Manders vertelde over haar strijd tegen borstkanker, nu vertelt Charly Luske openhartig over zijn dochter en zingt hij, speciaal voor haar, een lied.



Amazing Grace
Amazing Grace: Prelude

Acht bekende Nederlandse zangers en zangeressen nemen het tegen elkaar op. Wie slaagt er het best in black gospel te zingen? Onder leiding van teamcoaches Berget Lewis en Shirma Rouse wordt er gestreden om een plek in de finale van deze unieke gospelshow. Wie wordt de nieuwe Aretha Franklin van de lage landen? Is het Elske de Wall of Dries Roelvink? Of is het toch Charly Luske?



Amazing Grace
Amazing Grace

In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum aller tijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.